Pienet katkarapusalaatit
Raikas rapusalaatti tarjoillaan pieniltä rapeilta salaatinlehdiltä. Tarkoitukseen sopivia salaatteja ovat sydänsalaatti, endiivi ja pieni keräsalaatti.
Ainekset
Pienet katkarapusalaatit
- 200 g katkarapuja
- 100 g viinirypäleitä
- 1 pieni punainen chilipalko hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2-3 rkl ranskankermaa
- 1/2 dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- 2 pientä kerää keräsalaattia tai sydänsalaattia
Valmistusohje
1. Valuta katkaravut ja puolita viinirypäleet.
2. Kääntele kulhossa rapujen ja viinirypäleiden joukkoon chili, suola, mustapippuri, sitruunan mehu ja raastettu kuori, ranskankerma ja ruohosipuli.
3. Irrottele salaatin lehdet vadille ja lusikoi rapuseos lehdille.
4. Tarjoile sormisyötävänä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous