
Pienet pinaattifrittatat ja kylmäsavulohta
Pienet frittatat kypsyvät samaan aikaan, kun kahvi porisee keittimessä. Tarjoa niiden kanssa kylmäsavulohta tai vaikkapa tuorejuustoa ja kasviksia.
Ainekset
Pienet pinaattifrittatat:
- 6 kananmunaa
- 1 dl kermaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi:
- 200 g kylmäsavulohta
- 1 prk raejuustoa
Kastike:
- 2 dl jogurttia
- 1/2 sitruunan kuoriraaste ja mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl sinappia
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastikkeen ainekset kulhossa ja jätä se maustumaan.
2. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki. Lisää kerma ja ripaukset suolaa ja mustapippuria. Hienonna pinaatti veitsellä ja kääntele munaseokseen.
3. Paista seoksesta lettupannulla pieniä frittatoja (paista vain toiselta puolelta ja hauduta kypsäksi).
4. Nosta frittatat lautasille jalisää päälle kylmäsavulohta, raejuustoa sekä jogurttikastiketta.
Kommentit
Niin paljonkohan tähän tulee pinaattia? Ohjeessa sitä ei mainita.
Kommentit
Niin paljonkohan tähän tulee pinaattia? Ohjeessa sitä ei mainita.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous