Pienet sillimunakkaat
Maukkaat pienet sillimunakkaat kruunaavat vaikkapa brunssin.
Ainekset
- 6 munaa
- ½ dl ruokakermaa (rasvaa enintään 7 %)
- 1/4 tl mineraalisuolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
paistamiseen:
- juoksevaa margariinia
päälle:
- 2 matjessillifileetä
- 1 punasipuli
- 1 nippu tilliä
- 3 rkl kapriksia
- 200 g raejuustoa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Tee ensin päälle tuleva seos. Hienonna sillifileet. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli. Sekoita hienonnetut aineet sekä kaprikset raejuuston joukkoon ja mausta seos mustapippurilla.
Sekoita munat ja ruokakerma keskenään. Mausta seos mineraalisuolalla sekä mustapippurilla. Kuumenna juoksevaa margariinia pinnoitetussa ohukaispannussa ja paista munakasseoksesta pieniä munakkaita.
Nosta kaksi pientä munakasta päällekkäin tarjoiluvadille ja jaa silliseos päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous