Reseptit

Pienet sillimunakkaat

Maukkaat pienet sillimunakkaat kruunaavat vaikkapa brunssin.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 munaa
  • ½ dl ruokakermaa (rasvaa enintään 7 %)
  • 1/4 tl mineraalisuolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

paistamiseen:

  • juoksevaa margariinia

päälle:

  • 2 matjessillifileetä
  • 1 punasipuli
  • 1 nippu tilliä
  • 3 rkl kapriksia
  • 200 g raejuustoa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Tee ensin päälle tuleva seos. Hienonna sillifileet. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli. Sekoita hienonnetut aineet sekä kaprikset raejuuston joukkoon ja mausta seos mustapippurilla.

Sekoita munat ja ruokakerma keskenään. Mausta seos mineraalisuolalla sekä mustapippurilla. Kuumenna juoksevaa margariinia pinnoitetussa ohukaispannussa ja paista munakasseoksesta pieniä munakkaita.

Nosta kaksi pientä munakasta päällekkäin tarjoiluvadille ja jaa silliseos päälle.

X