Pihlajanmarjatoti
Reseptit

Pihlajanmarjatoti

Kuuma pihlajanmarjatoti lämmittää mukavasti ulkoilun jälkeen. Aikuisille mausteiseen totiin lorautetaan viiniä tai siideriä.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5 dl vettä
  • 1 kanelitanko
  • pala inkivääriä
  • 1 l pihlajanmarjoja
  • noin 1 dl sokeria
  • 1 l omenasiideriä tai -viiniä tai omenatuoremehua

Valmistusohje

  1. Riivi ja huuhdo pihlajanmarjat.
  2. Keitä vettä, pihlajanmarjoja ja mausteita 10–15 minuuttia.
  3. Siivilöi liemi ja tarkista makeus.
  4. Lisää siideri, omenaviini tai mehu ja kuumenna, mutta älä keitä.
X