Reseptit 7.5.2016

Pinaatti-perunatortillakolmiot

Teksti: Kaisa Nieminen Kuvat: Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Pinaatti-perunatortillakolmiot sopivat juhlien pikkusuolaisiksi yhdessä kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalojen kanssa.

Ainekset

5–6 kiinteää perunaa
1 sipuli
öljyä paistamiseen
4 dl tuoretta pinaattia
5 kananmunaa
2 1/2 dl maitoa
1 1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja leikkaa perunat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita öljytylla pannulla pari minuuttia. Lisää huuhdellut pinaatit ja kuullota noin minuutti. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki ja lisää maito. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Lado perunat uunivuoan (noin 32×20 cm) pohjalle leivinpaperin päälle, lisää väleihin sipuli-pinaattisekoitusta. Kaada päälle munamaito.

3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Kokeile kypsyyttä. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa Green hornetin ja kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalojen kanssa.

Lisää alkuruokia perunasta ja pinaatista:

899606-pinaattimunahyydyke_2048x1628.jpg

Pinaatti-munahyydykkeet salaattipedillä

778662-perunapihvit_Marstio.jpg

Pienet perunapihvit

Sinihomejuustopizza

Pinaatti-päärynä-saksanpähkinäpizza

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustoperunat

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi