Pinaattiohukaiset
Pinaattiohukaiset kruunataan puolukoilla ja raastesalaatilla, vaikka ohukaisten herkullinen maku ei estä nauttimaan lettuja ihan sellaisenaan.
Ainekset
Pinaattiohukaiset
- 5 dl maitoa
- 2 munaa
- 2.5 dl hiivaleipäjauhoja
- 150 g pakastepinaattia tai hienonnettua tuoretta pinaattia
- 1 tl mineraalisuolaa
- ripaus valkopippuria
paistamiseen:
- öljyä
Valmistusohje
Pinaattiohukaiset valmistuvat näin helposti:
1 .Vatkaa maito, munat ja hiivaleipäjauhot tasaiseksi taikinaksi. Lisää maito-munaseokseen sulatettu pakastepinaatti tai kiehautetut, hienonnetut pinaatinlehdet. Mausta taikina mineraalisuolalla ja valkopippurilla.
2. Paista taikinasta pieniä tai suuria ohukaisia öljyssä. Tarjoa ohukaiset raastesalaatin ja puolukoiden kanssa. Ne maistuvat myös liha- ja kalaruokien lisukkeena.
Vihje:
Kaada taikina pulloon, jossa sitä on helppo sekoittaa ja ravistella, ja josta sitä on helppo kaataa pannuun.
Saatat pitää myös herneohuikaisista tai lihatäytteisistä pinaattiletuista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Sieni-pinaattirulla eli pinaattimunakas
Kommentit
Kiva ohje. Kokeilen heti kun ehdin. Maistuu varmaan mullekkin.
Kommentit
Kiva ohje. Kokeilen heti kun ehdin. Maistuu varmaan mullekkin.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous