Piparkakku-maitosuklaa -parfait
Tässä loistava vinkki pikkujouluihin. Piparkakku-maitosuklaa -parfait maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan tai vaikkapa ohuen piparkakun päällä. Koristeluun voi käyttää esimerkiksi vadelmia.
Ainekset
- 150 g maitosuklaata
- pipareita
- 0.5 dl sokeria
- 3 munankeltuaista
- 3 dl kuohukermaa
- 1.5 dl ranskankermaa
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
Sulata maitosuklaa vesihauteessa. Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon kaksi hienonnettua piparkakkua. Sekoita keltuais-piparkakkuvaahto maitosuklaan joukkoon.
Vaahdota kerma, lisää ranskankerma. Sekoita kermavaahto varovasti suklaavaahtoon. Kaada massa kelmulla vuorattuun vuokaan ja jäädytä yön yli. Viipaloi ja tarjoile ohuen piparin päällä. Voit viimeistellä herkun marjoilla, kuten vadelmilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous