Pippurinen konjakki-mansikkakuohu
Juhlajuomaksi pippurinen konjakki-mansikkakuohu on piristävä vaihtoehto perinteisen kuohuviinin tilalle.
Ainekset
- 5 dl mansikoita
- sokeria
- rouhittua mustapippuria
- konjakkia maun mukaan
- kuohuviiniä
Valmistusohje
Valmista pippurinen konjakki mansikkakuohujuoma näin:
Tee ensin mansikkapyree.
Mittaa 5 dl mansikoita kattilaan, lisää makusi mukaan konjakkia, älä tee kuitenkaan pyreestä liian vahvaa, sokeria ja pari hyppysellistä rouhittua mustapippuria. Kiehauta ja soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Laita cocktailravistimen lasiosaan jäitä, pyreetä ja kuohuviiniä. Sekoita ja siivilöi juoma kuohuviinilasiin. Jätä lasiin vähän tilaa ja viimeistele juoma vielä kuohuviinillä. Voit myös rakentaa juoman suoraan kuohulasiin. Pane pohjalle pyree ja lisää varoen kuohuviiniä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous