Pippurinen mansikka-parsasalaatti
Pippurinen mansikka-parsasalaatti saa säväyksen roseepippurista. Vihreä parsa, makea mansikka ja roseepippuri ovat kiehtova makuyhdistelmä.
Ainekset
Pippurinen mansikka-parsasalaatti:
- 2 nippua vihreää parsaa
- 1 l tuoreita mansikoita
- 100 g pinaattia
- 100 g salaattijuustoa
- 1 rkl roseepippuria
Basilikaöljy:
- 1 ruukku basilikaa
- 1 1/2 dl öljyä
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
1. Irrota basilikanlehdet kulhoon, lisää öljy ja ripaus suolaa. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
2. Kuori parsat ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele ja lohko mansikat.
3. Asettele ainekset kerroksittain tarjoiluastiaan. Valuta basilikaöljyä ja murenna salaattijuusto salaatin päälle.
Katso myös: Parsa-ricottasalaatti ja vaahterasiirappivinegrette
Kotiliesi.fi: Parsareseptit keväiseen herkutteluun
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous