Reseptit

Pippurivoi

Kalaa, nautaa tai porsasta, tämä pippurivoi sopii lihan kylkeen mainiosti. Sekoitettu pippurivoi muotoillaan tangoksi ja kovetetaan jääkaapissa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Pippurivoi

  • 1 rkl rouhittuja viherpippureita
  • 1 rkl rouhittuja roseepippureita
  • 1 rkl rouhittuja mustapippuria
  • 250 g pehmeää voita

Valmistusohje

Pippurivoi tehdään näin:

1. Sekoita pippurit pehmeän voin joukkoon. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.

2. Pippurivoi sopii naudan, porsaan ja kalan kanssa.

Saatat pitää myös uusien perunoiden kanssa maistuvasta vaahdotetusta voista, tai täpäkästä yrtti-wasabiboista.

Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3

X