Reseptit

Piri piri -kastike

Piri piri -kastike toimii dippinä tai grillikastikkeena. Näin valmistat sen itse.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 16 tuoretta punaista tulista chiliä
  • 1 hienonnettu valkosipuli
  • 2 tl merisuolaa
  • 6 dl oliiviöljyä
  • 8 rkl valkoviinietikkaa

Valmistusohje

Halkaise chilit ja poista siemenet. Hienonna chilit ja valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset pullossa ja ravistele hyvin. Anna tekeytyä viileässä viikon ajan. Ravistele silloin tällöin.

Kastike säilyy jääkaapissa pari kuukautta. Mausta sillä grilliruokia ja tuo pöytään dippikastikkeeksi.

X