Pitakolmiot
Pitakolmiot ovat nopea pikkusuolainen, jotka säilyvät hyvänä jopa muutaman päivän.
Ainekset
- 1 pkt valmiita pitaleipiä
- 100 g sulatettua voita
- seesaminsiemeniä
- sormisuolaa
Valmistusohje
Pitakolmiot valmistuvat hetkessä uunin grillivastuksen alla, ja ne säilyvät hyvinä muutaman päivän.
1. Halkaise pitaleipä ja leikkaa puoliskot kolmioiksi. Sivele kolmiot sulatetulla voilla, sirota pinnalle seesaminsiemeniä ja sormisuolaa.
2. Paahda leipiä 225-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes kolmiot saavat hieman väriä.
3. Kolmiot sopivat dipattavaksi, sellaisinaan syötäväksi tai käytettäväksi Fatoush- salaatissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous