Reseptit

Pitakolmiot

16.5.2014 Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 pkt valmiita pitaleipiä
100 g sulatettua voita
seesaminsiemeniä
sormisuolaa

Valmistusohje

Pita­kolmiot valmistuvat hetkessä uunin grillivastuksen alla, ja ne säilyvät hyvinä muutaman päivän.

1. Halkaise pitaleipä ja leikkaa puoliskot kolmioiksi. Sivele kolmiot sulatetulla voilla, sirota pinnalle seesaminsiemeniä ja sormisuolaa.

2. Paahda leipiä 225-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes kolmiot saavat hieman väriä.

3. Kolmiot sopivat dipattavaksi, sellaisinaan syötäväksi tai käytettäväksi Fatoush- salaatissa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *