pitaleipäsipsit ja feta-hernetahna
Reseptit

Pitaleipäsipsit

Pitaleipäsipsit on helppo tehdä itse ja ne toimivat mainiosti osana meze-pöytää. Tarjoa lisänä herkullisia dippejä.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: PEKKA HOLMSTRÖM/OTAVAMEDIA

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2-3 pitaleipää
  • 1/2-2/3 dl sulatettua voita
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • sormisuolaa

Valmistusohje

Halkaise leivät ja leikkaa puolikkaat kolmioksi. Pane palat pelille ja sipaise voisulalla. Lisää pinnalle seesaminsiemenet ja sormisuola. Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes sipsit saavat vähän väriä. Tarjoa jäähtyneinä.

Lisää kivoja dippejä ja dipattavia:

pitakolmiot

Pitakolmiot

Nachot

Nachot

Hernehummus_1

Hernehummus

Kotiliesi.fi: Herne-avokadolevite

X