Pitaleivät broileritäytteellä
Pitaleipää broileritäytteellä. Kelpo ruokavinkki täyttäväksi välipalaksi tai iltapalaksi.
Ainekset
- 4 grahampitaleipää
Broileripihvit
- 2 kuivaa vaalea leipäviipaletta
- 1 dl vettä
- 4 kevätsipulinvartta
- 1 rkl Garam masala -mausteseosta
- 1 tl kurkumaa
- 0.5 tl cayennepippuria, suolaa
- ripaus jauhettua mustapippuria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 400 g broilerin paistijauhelihaa
Jogurtti-kuminakastike
- 1 dl ruokajogurttia
- 1/4 tl jauhettua kuminaa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
- tuoretta kurkkua
- minttua
- 1 nippu jääsalaattia
Valmistusohje
1. Hienonna leipä kulhoon ja anna turvota nesteessä 5–10 minuuttia. Hienonna kevätsipuli. Mausta leipäseos ja lisää kevätsipuli, tomaattipyree ja jauheliha.
2. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pientä pihviä. Paista pihvit kohtalaisella lämmöllä kypsiksi.
3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Viipaloi kurkku ja hienonna minttu ja salaatti.
4. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan ja avaa taskuiksi. Jaa leipätaskuihin salaatti, minttu, kurkkuviipaleet ja broileripihvit. Valuta päälle kastiketta ja tarjoa välittömästi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous