
Pizzaletut chorizo-täytteellä
Ruokaisat pizzaletut täytetään punaisella pestolla ja chorizo-makkaralla. Ohjeesta riittää aineksia noin kahdeksaan isoon räiskäleeseen.
Ainekset
taikina:
- 0.5 l maitoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 0.5 dl ohrajauhoja
- 0,5-1 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- voita tai rypsiöljyä paistamiseen
täyte:
- 2 dl punaista pestoa
- 250 g juustoraastetta
- 150 g ohuita chorizo-viipaleita
- tuoretta basilikaa ja rucolaa
Valmistusohje
1. Vispilöi maidon joukkoon jauhot ja suola. Lisää kananmunat ja rypsiöljy hyvin vatkaten. Jätä taikina hetkeksi turpoamaan. Paista taikinasta isoja räiskäleitä voissa tai öljyssä paistinpannulla tai muurikalla. (Tämä resepti toimii parhaiten eilisistä ylijääneistä räiskäleistä).
2. Sipaise lettujen pinnalle punaista pestoa, ripottele päälle juustoraastetta ja lisää vielä muutama chorizo-viipale.
3. Nosta räiskäleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia.
4. Viimeistele tuoreella basilikalla ja rucolalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous