Reseptit

Porkkana-halloumipihvit

Porkkana-halloumipihvit valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta. Halutessasi voit korvata osan porkkanaraasteesta palsternakka-, raitajuuri-, nauris- tai punajuuriraasteella. Voit kypsentää pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin vartissa.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Porkkana-halloumipihvit:

  • 5 dl porkkanaraastetta
  • 1 kananmuna
  • 1 pkt (200 g) halloumijuustoa

Paistamiseen:

  • voita tai rypsiöljyä

Lisäksi:

  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Porkkana-halloumipihvit tehdään näin:

1. Sekoita kulhossa porkkanaraasteen joukkoon kananmuna. Raasta halloumijuusto raastimen karkealla terällä ja sekoita porkkanaraasteen joukkoon.

2. Kuumenna pannulla voita tai öljyä. Nosta pannulle pihvitaikinanokareita, tasoita lusikan lappeella pihveiksi ja paista porkkana-halloumipihvit keskilämmöllä kummaltakin puolelta 3–5 minuuttia kauniin ruskeiksi. Hienonna päälle korianteria.

Katso myös: Kikherne-porkkana-perunapihvit

Katso myös Kotiliesi.fi: Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

X