
Porkkana-halloumipihvit
Porkkana-halloumipihvit valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta. Halutessasi voit korvata osan porkkanaraasteesta palsternakka-, raitajuuri-, nauris- tai punajuuriraasteella. Voit kypsentää pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin vartissa.
Ainekset
Porkkana-halloumipihvit:
- 5 dl porkkanaraastetta
- 1 kananmuna
- 1 pkt (200 g) halloumijuustoa
Paistamiseen:
- voita tai rypsiöljyä
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
Porkkana-halloumipihvit tehdään näin:
1. Sekoita kulhossa porkkanaraasteen joukkoon kananmuna. Raasta halloumijuusto raastimen karkealla terällä ja sekoita porkkanaraasteen joukkoon.
2. Kuumenna pannulla voita tai öljyä. Nosta pannulle pihvitaikinanokareita, tasoita lusikan lappeella pihveiksi ja paista porkkana-halloumipihvit keskilämmöllä kummaltakin puolelta 3–5 minuuttia kauniin ruskeiksi. Hienonna päälle korianteria.
Katso myös: Kikherne-porkkana-perunapihvit
Katso myös Kotiliesi.fi: Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous