Porkkana-pähkinädippi
Tapaspöydässä hurmaa porkkana-pähkinädippi, ohuet juustoleipäset ja paahdettu chorizo.
Ainekset
- 400 g porkkanoita
- 1 dl cashew-pähkinätahnaa (esimerkiksi Biona)
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl suolaa
- 2 tl chilikastiketta (esim. Srirachaa)
Lisäksi:
- 70 g chorizoviipaleita
Valmistusohje
1. Keitä paloitellut porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä haaleiksi.
2. Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Porkkanadipin voi tehdä valmiiksi edellisenä päivänä.
3. Pane chorizoviipaleet kylmälle pannulle ja paahda ne hitaasti rapeiksi. Tarjoa sellaisenaan dipin ohessa tai pieniksi rouhittuina ja dipin päälle ripoteltuina.
Tarjoa lisänä juustoleipäsiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous