Reseptit

Porkkanaskonssit

Porkkanaskonssit ovat ihana iltapala.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 2 1/2 dl (täysjyvä)vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl porkkanaraastetta
  • 1 tl siirappia
  • 1/2 dl sulatettua margariinia tai voita
  • 2 dl piimää tai maitoa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää porkkanaraaste, siirappi, rasva ja neste. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Nostele taikinasta 8 nokaretta leivinpaperin päälle. Litistä teeleiviksi jauhotetuin sormin.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa skonssit vastaleivottuina.

 

X