Reseptit 1.1.2015

Poro-homejuustolisuke blineille

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

75 g savupororouhetta
75 g Aurajuustomurua
2 rkl silputtua puna- tai ruohosipulia
1.5 dl kermaviiliä tai ranskankermaa
mustapippuria

Valmistusohje

Savupororouheesta ja Aurajuustomuruista valmistuu nopeasti maukas lisuke. Poro-homejuustolisuke maistuu vastapaistettujen kuohkeiden blinien kanssa.

Sekoita ainekset keskenään ja anna seoksen maustua hetki ennen tarjoamista.

Katso lisää herkkuja blinien kylkeen:

Graavisiika-kurkkutartar
Suolakurkku-kaviaari
Tarjoa pakastemansikat Romanovin tapaan blinien kanssa
Sieni-punajuurisalaatti blineille
Kylmäsavuhaukitartar
Herkkublinit

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi