Reseptit

Poro-suolakurkkutäyte

Poro-suolakurkkutäytettä tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g kylmäsavuporon leikkelettä
  • 1 punasipuli
  • 1 maustekurkku
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • 1 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • 1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa poro pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi suolakurkku. Hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla. Poro-suolakurkkutäyte tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.

Katso myös: Poromousse, Ruoka.fi
Blinit poronlihan kera, Ruoka.fi
Savuporotahna, Kotiliesi.fi

X