Poro-suolakurkkutäyte
Poro-suolakurkkutäytettä tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.
Ainekset
- 100 g kylmäsavuporon leikkelettä
- 1 punasipuli
- 1 maustekurkku
- 2 rkl tuoretta persiljaa
- 1 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
- 1/2 tl mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa poro pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi suolakurkku. Hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla. Poro-suolakurkkutäyte tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.
Katso myös:
Poromousse, Ruoka.fi
Blinit poronlihan kera, Ruoka.fi
Savuporotahna, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous