Reseptit

Poro-suolakurkkutäyte

23.1.2016 Teksti: Kaisa Nieminen Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Poro-suolakurkkutäytettä tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.

Ainekset

100 g kylmäsavuporon leikkelettä
1 punasipuli
1 maustekurkku
2 rkl tuoretta persiljaa
1 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa poro pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi suolakurkku. Hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla. Poro-suolakurkkutäyte tarjoillaan perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös punajuuri-fetamousse ja savukalamousse.

Katso myös:
Poromousse, Ruoka.fi
Blinit poronlihan kera, Ruoka.fi
Savuporotahna, Kotiliesi.fi