
Reseptit
Karitsan ulkofilee ja vuohenjuustoherneet
Karitsan ulkofilee saa raikkaan, vastustamattoman maun tuoreista yrteistä tässä ohjeessa. Vuohenjuustoherneet maistuvat lampaan kanssa.
Ainekset
Karitsan ulkofilee
- 800 g karitsan ulkofileetä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl voita
- suolaa ja mustapippuria
- 1 dl hienonnettua minttua ja rosmariinia
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Vuohenjuustoherneet
- 400 g pakasteherneitä sulatettuina
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 200 g vuohenjuustoa
- 3 rkl tuoretta minttua
- kourallinen rucolaa
Valmistusohje
Karitsan ulkofilee ja vuohenjustoherneet valmistuvat näin:
1. Ota lihat huoneenlämpöön 1–2 tuntia ennen paistamista. Kuumenna öljy ja voi paistinpannulla. Paista karitsan ulkofileitä
kuumalla pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia. Mausta ne suolalla ja mustapippurilla, ja ripottele pinnalle hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Kääri karitsanfileet mausteineen folioon vetäytymään ja maustumaan.
2. Paista pakasteherneitä öljyssä pannulla ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Paloittele joukkoon vuohenjuusto ja mausta mintulla ja rucolalla.
3. Viipaloi karitsan ulkofilee.
4. Lusikoi vuohenjuustoherneet vadille tai lautasille ja asettele päälle karitsan ulkofileeviipaleet. Tarjoile heti.
Katso myös:
Grillattu inkiväärilammas, Ruoka.fi
Yrttilammasvartaat, Ruoka.fi
Rosmariinikaritsa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous