Mainos 13.5.2012

Puistolan Bistro: Retropiirakat

Teksti: Puistolan Bistro Kuvat: Puistolan Bistro

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
tuorejuustoa (yrtti)
Cheddar-juustoa
Härän kylmäsavupaistia (ohuen ohut)
1 punajuuri
2 kananmunaa
1 maustekurkku
majoneesia

Valmistusohje

Paista piirakat kypsiksi ja voitele ne voisulalla. Keitä punajuuri ja kananmunat kypsäksi, ja kuori ja viipaloi molemmat. Voit myös halutessasi käyttää etikkapunajuurta. Viipaloi myös maustekurkku mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi tai käytä valmiita viipalekurkkuja.

Sipaise piirakan päälle yrtti-tuorejuustoa ja siivu cheddar-juustoa. Asettele piirakan päälle muutama siivu härän kylmäsavupaistia, sekä punajuuri-, muna- ja maustekurkkuviipaleita. Viimeistele muutamalla nokareella majoneesia.

Lämmitä piirakoita vielä pari minuuttia grillivastuksen alla uunissa ja tarjoile kahvin kanssa.

Puistolan Bistro -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi