Punaherukkakeksit
Täysjyväspelttijauhoista syntyy maukkaat keksit, joiden sattumina on kokonaisia punaherukoita.
Ainekset
- 150 g laktoositonta margariinia
- 1.5 dl fruktoosia
- 1.5 dl vähäsokeroitua omenasosetta
- 2.5 dl kaurahiutaleita
- 2 dl puolikarkeita täysjyväspeltijauhoja
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- ripaus suolaa
- 1.5 dl kokonaisia punaherukoita
Valmistusohje
1. Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi. Lisää omenasose.
2. Yhdistä kaurahiutaleet, spelttijauhot, inkivääri ja suola. Lisää ne muihin aineksiin ja sekoita nopeasti. Kääntele punaherukat taikinaan.
3. Nosta taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin. Lusikoi taikinanokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele keksit litteiksi.
4. Paista keksit 225-asteisen uunin keskitasolla 13–15 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous