Reseptit

Punainen kanacurry

Thairuoan ystävät arvostavat varmasti tämän kanacurryn makusinfoniaa, jossa suolainen kana kohtaa loistavasti paprikan makeuden.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 4.5 dl kookosmaitoa
  • 450 g broilerin rintafileitä
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl limettimehua
  • 1 lohkottu sipuli
  • 1 paloiteltu tuore ananas
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • thai-basilikaa

Valmistusohje

Punainen kanacurry tuoreen ananaksen ja paprikoiden kanssa maistuu thairuoan ystäville.

1. Kuumenna öljy kasarissa. Lisää currytahna ja sipulilohkot. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää kookosmaito ja broileripalat ja keitä noin 7 minuuttia. Lisää seuraavaksi ananaspalat, kalakastike, limettimehu ja sokeri.

2. Tarkista maku ja koristele ruoka ohuilla paprikasuikaleilla ja basilikalla.

X