Punainen papukeitto
Pinaatilla höystetty ja parmesaanilastuilla viimeistelty punainen papukeitto on tuhtia syötävää.
Ainekset
- 1 sipuli
- 6 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 l vettä tai kasvislientä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 prk valkoisia pieniä säilykepapuja
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 2 tl kuivattua rosmariinia
- 2 tl kuivattua basilikaa
- 1 rkl hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
- 100 g pinaattia
- 1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
viimeistelyyn
- parmesaanilastuja
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne kattilassa öljyssä pehmeiksi.
2. Lisää vesi, tomaattimurska ja pavut sekä kaikki mausteet. Kiehauta ja hauduta hiljaa poreillen 15–20 minuuttia.
3. Kuullota huuhdeltu pinaatti pehmeäksi öljytilkassa paistinpannulla ja lisää se sekä lehtipersilja keittoon. Tarkista maku ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Viimeistele annos parmesaanilastuilla.
Papukeitto on tuhtia syötävää:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous