Reseptit

Punajuuri-fetamousse

Tarjoa punajuuri-fetamoussea perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös poro-suolakurkkutäyte savukalamousse.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 punajuurta
  • 200 g fetajuustoa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

Pese ja keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Laita punajuuret tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Lisää murustettu fetajuusto ja tuorejuusto. Mausta hunajalla, tillillä, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa punajuuri-fetamoussea perinteisten blinien seurana. Blinien kanssa maistuvat myös poro-suolakurkkutäyte ja savukalamousse.

Katso myös:
Punajuuritahna, Ruoka.fi
Punajuurismetana, Ruoka.fi
Punajuurihummus, Kotiliesi.fi

X