7.5.2012

Punajuuri-jauhelihavuoka

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Ainekset

400 g vähärasvaista jauhelihaa (rasvaa max 7%)
1 rkl rypsiöljyä
5 (800g) punajuurta
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
2 dl esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita
1.5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl timjamia
1 rkl etikkaa

Liemi

6 dl vettä
2 dl kevytkermaa (rasvaa max 7%)
4 dl rasvatonta maitoa
3 munaa

Valmistusohje

1. Paista jauheliha kevyesti rypsiöljyssä. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja paloittele sipulit.

2. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.

3. Sekoita liemen nesteet ja munat tasaiseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Kommentit (3)

Mervii,
Kiitos aiheellisesta kysymyksestä. Kananmunia tulee 3.
Ruoka.fi:n toimitus




0



0

Mervii,
Kiitos aiheellisesta kysymyksestä. Kananmunia tulee 3.
Ruoka.fi:n toimitus




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi