Punajuuri-vuohenjuustotacot
Reseptit

Punajuuri-vuohenjuustotacot

Perinteinen punajuurisalaatti saa uuden luonteen, kun majoneesi korvataan pehmeällä vuohenjuustolla. Tässä salaatti tarjotaan tacokuorista.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Punajuuri-vuohenjuustotacot

  • 4-6 etikkapunajuurta
  • 1 punasipuli
  • 1 pkt pehmeää vuohenjuustoa
  • 3 rkl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1/4 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Kastike:

  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 rkl omenasosetta
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Lisäksi:

  • 1 pkt maissitacokuoria
  • 1 pss/80 g tuoretta babypinaattia

Valmistusohje

Punajuuri-vuohenjuustotacot valmistuvat helposti näin:

1. Raasta punajuuret ja suikaloi punasipuli. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon pehmeä vuohenjuusto.

2. Mausta lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

4. Kokoa tacokuoriin pinaattia, punajuuri-vuohenjuustosalaattia ja kastiketta. Tarjoile punajuuri-vuohenjuustotacot arki-illan herkkuna tai talven juhlissa.

Saatat pitää myös punajuuri-vuohenjuustosuupaloista tai punajuurigalettesta, ilman vuokaa paistetusta piirakasta.

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet kasvistacot

X