Punajuuri-vuohenjuustotacot
Perinteinen punajuurisalaatti saa uuden luonteen, kun majoneesi korvataan pehmeällä vuohenjuustolla. Tässä salaatti tarjotaan tacokuorista.
Ainekset
Punajuuri-vuohenjuustotacot
- 4-6 etikkapunajuurta
- 1 punasipuli
- 1 pkt pehmeää vuohenjuustoa
- 3 rkl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Kastike:
- 1 prk ranskankermaa
- 1 rkl omenasosetta
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi:
- 1 pkt maissitacokuoria
- 1 pss/80 g tuoretta babypinaattia
Valmistusohje
Punajuuri-vuohenjuustotacot valmistuvat helposti näin:
1. Raasta punajuuret ja suikaloi punasipuli. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon pehmeä vuohenjuusto.
2. Mausta lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
4. Kokoa tacokuoriin pinaattia, punajuuri-vuohenjuustosalaattia ja kastiketta. Tarjoile punajuuri-vuohenjuustotacot arki-illan herkkuna tai talven juhlissa.
Saatat pitää myös punajuuri-vuohenjuustosuupaloista tai punajuurigalettesta, ilman vuokaa paistetusta piirakasta.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet kasvistacot
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous