punajuuri-vuohenjuustotacot
Pikkujoulut ovat luonteeltaan rento ja hauska juhla, joten tarjottavatkin saavat olla sen mukaisia. Erilaiset cocktailpalat sopivat hyvin tarjottaviksi.
Reseptit

Punajuuri-vuohenjuustotacot

Perinteinen punajuurisalaatti saa uuden luonteen, kun majoneesi korvataan pehmeällä vuohenjuustolla. Tässä salaatti tarjotaan tacokuorista.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4-6 etikkapunajuurta
  • 1 punasipuli
  • 1 pkt pehmeää vuohenjuustoa
  • 3 rkl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Kastike:

  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 rkl omenasosetta
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Lisäksi:

  • 1 pkt maissitacokuoria
  • 1 pss/80 g tuoretta babypinaattia

Valmistusohje

1. Raasta punajuuret ja suikaloi punasipuli. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon pehmeä vuohenjuusto.

2. Mausta lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

4. Kokoa tacokuoriin pinaattia, punajuuri-vuohenjuustosalaattia ja kastiketta. Tarjoile.

X