Punajuurisalaatti säilykkeenä
Säilö punajuurisalaatti, jotta voit nauttia siitä pidempään! Löydät ohjeet tästä reseptistä.
Ainekset
- 1 kg punajuuria
- 4 sipulia
- vettä
- suolaa
Liemi
- 3 dl vettä
- 2 dl punaviinietikkaa
- 1.5 dl sokeria
- 1 rkl suolaa
- 1 kanelitanko
- 5 mausteneilikkaa
Valmistusohje
Pese punajuuret ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja raasta kypsät punajuuret karkeaksi raasteeksi. Jaa raaste pestyihin ja kuumennettuihin tölkkeihin.
Keitä lientä muutama minuutti. Poista mausteet ja kaada kuuma liemi tölkkeihin punajuuriraasteen päälle. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.
Kommentit
Mitä sipuleille kuuluu tehdä?
Kommentit
Mitä sipuleille kuuluu tehdä?
En minäkään tajua. Olen nyt tulostanut neljä reseptiä. Kaikissa jotain ihmeellistä. Yhdessä sanotaan että poista mausteet? Miten sen sokerin saa sieltä pois?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous