Reseptit

Punajuuritahna

Punajuuritahna maustetaan hunajalla ja tilli- tai kirvelisilpulla.

Teksti:
Maarit Cederberg
Kuvat:
Istockphoto

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Punajuuritahna

  • 2 nuorta punajuurta
  • 1 omena
  • 1 kurkku
  • 2 dl luonnonjogurttia
  • 1 tl hunajaa
  • 1 rkl tilliä tai tuoretta saksankirveliä
  • muutama suolarae

Valmistusohje

Punajuuritahna tehdään helposti näin:

1. Raasta kuoritut punajuuret ohuella terällä. Lisää suola ja anna raasteen vettyä. Nosta raaste kouralla tai reikäkauhalla valuttaen sakean jogurtin joukkoon.

2. Mausta punajuuritahna hunajalla ja tillillä tai kirvelillä.

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään artisokka-aioli

X