Punakaalia padassa
Punakaali valmistuu padassa, kun sen antaa hautua noin tunnin ajan.
Ainekset
- ½ kg punakaalia
- 2 sipulia
- 2 omenaa
- 2 rkl öljyä
- 1 dl vettä
- ½ dl punaviinietikkaa
- 3-4 rkl sokeria tai hunajaa
- ripaus suolaa
- ripaus valkopippuria
Valmistusohje
Huuhdo ja suikaloi punakaali. Kuori ja suikaloi sipulit sekä valkosipulinkynnet. Huuhdo ja raasta omenat.
Kuumenna öljy padassa, lisää kaali, sipulit sekä omenaraaste ja kuullota niitä hetki. Lisää vesi, punaviinietikka sekä kaikki mausteet ja hauduta kaalia miedolla lämmöllä kannen alla silloin tällöin sekoittaen noin tunnin ajan.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous