Helppo punasipulihilloke
Punasipulihilloke asetetaan pöytään liharuoan lisukkeeksi. Kirpeän makea sipulihilloke siivittää lihan aromeja suuhun sopivaksi. Tällä reseptillä valmistat punasipulihillokkeen helposti omassa keittiössäsi.
Ainekset
Punasipulihilloke
- 100 g punasipulia viipaleina
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuumenna kattilassa öljy, lisää punasipulit ja sokeri, pyörittele kunnes sipulirenkaat hautuvat läpikuultaviksi.
2. Ota kattila liedeltä ja lisää valkoviinietikka sekä suola.
3. Pane valmis punasipulihilloke puhtaaseen, kannelliseen tölkkiin ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa punasipulihilloke jäähtyneenä vaikkapa paahtopaistin lisukkeena.
Vinkki: Kokeile myös marinoitua punasipulia, pikkelöityjä punasipuleita tai mausteista punasipulimarmeladia.
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään mainio punasipulisiirappi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous