Puolukka-punasipulipikkelssi
Puolukka-punasipulipikkelssi on raikas ja rapsakka lisuke meheville pataruoille tai hodareiden, hampurilaisten tai pitaleipien mauste.
Ainekset
Puolukka-punasipulipikkelssi
- 500 g punasipulia
- 200 g puolukoita
- 1 rkl katajanmarjoja
- 2 dl punaviinietikkaa
- 1 dl vettä
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 dl sokeria
- 1 rkl suolaa
Valmistusohje
Puolukka-punasipulipikkelssi tehdään helposti näin:
1. Suikaloi punasipulit.
2. Täytä puhtaat säilykepurkit kerroksittain punasipulisuikaleilla ja puolukoilla.
3. Mittaa kattilaan katajanmarjat, punaviinietikka, öljy, sokeri ja suola. Kuumenna seos ja sekoita niin, että sokeri ja suola sulavat.
4. Kaada liemi purkkeihin ja painele aineksia niin, että ne peittyvät. Sulje purkit tiiviisti, ravista vähän ja anna tekeytyä vähintään yön yli. Tarjoa puolukka-punasipulipikkelssi esimerkiksi pataruokien kanssa.
Katso myös: Punaherukka-omenapikkelssi
Katso myös Kotiliesi.fi: Mustaherukkamarinoidut punasipulit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous