Reseptit

Puolukka-ruistuorepuuro

Banaanilla ja soijajogurtilla kesytetty puolukka-ruistuorepuuro hurmaa syksyisellä aamupalalla.
Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl puolukoita
  • 2 banaania
  • 6 dl maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia
  • 2.5 dl ruisrouhetta
  • 1 rkl hunajaa tai sokeria

Valmistusohje

1. Murskaa puolukoita ja banaania kulhossa niin, että sose jää hieman karkeaksi. Sekoita jogurtin joukkoon ruisrouhe ja makeutusaine.

2. Sekoita jogurttiseos survokseen huolella. Peitä kulho ja nosta puuro turpoamaan yöksi tai vähintään kahdeksi tunniksi jääkaappiin.

3. Tarjoa tuorepuuron kanssa kylmää maitoa tai soijamaitoa ja tuoreita hedelmiä tai marjoja.

X