Puolukkakiisseli
Puolukkakiisseli on samettisen makea ja tuttu jälkiruoka, joka taipuu niin arkiseksi herkuksi kuin juhlavaksi jälkiruoaksikin.
Ainekset
Puolukkakiisseli:
- 8 dl puolukoita
- 2 dl vettä
- 1 dl sokeria
- 4 rkl perunajauhoja
- 1 dl vettä
Valmistusohje
Puolukkakiisseli tehdään helposti näin:
1. Kuumenna puolukat vedessä ja kiehauta marjat pehmeiksi. Lisää sokeri ja soseuta seos. Suurusta veteen sekoitetun perunajauhon avulla. Kaada seos nauhana kuumaan liemeen ja sekoita kunnes keitos sakenee.
2. Jaa puolukkakiisseli annosmaljoihin ja tarjoa kylmänä.
3. Ripota kiisselin pinnalle hiukan vaniljasokeria.
Katso myös: Puolukkatahna
Katso myös Kotiliesi.fi: Puolukkaherkku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous