Reseptit

Puolukkarahka

Vaniljavaahdolla täytelöitetty puolukkarahka on kevyt herkku, joka maistuu niin jälkiruokana kuin välipalallakin.

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g maitorahkaa
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 5 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl vehnänleseitä
  • 4 dl puolukoita

Valmistusohje

1. Vaahdota vaniljakastike. Lisää vaahtoon rahka, sokerit ja leseet. Soseuta puolukat halutessasi ja lisää vaahtoon. Tarjoile kylmänä.

Ravintosisältö/annos

Kcal 170 KJ 710 rasva (g) 4 tyydyttynyt rasva (g) 3 kuitu (g) 4 kolesteroli (mg) 0 suola (g) 0

X