Puolukkaryyppy
Pirteä puolukkaryyppy sopii niin aterian alkuun kuin päätteeksi. Juoman maku istuu myös riista-aterian kylkeen.
Ainekset
Puolukkaryyppy
- 4 rkl puolukoita
- 1 dl vodkaa
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
Puolukkaryyppy valmistuu näin helposti:
1. Jaa puolukat neljään pienipesäiseen ryyppylasiin. Kaada päälle vodka ja hunaja. Anna ryypyn maustua puolisen tuntia.
2. Tarjoa puolukkaryyppy tervetulojuomana tai snapsina esimerkiksi riista-aterian kanssa.
Näin teet puolukkaryypystä kuplivan: Kaada laseihin kotimaista lakkakuohujuomaa tai sitruunalimonadia vodkamarjaseoksen päälle ja tarjoa juoma heti.
Saatat pitää myös jälkiruoaksi sopivasta makeasta marjasnapsista tai lämmittävästä tunturitotista.
Katso myös Kotilieden drinkkivinkit.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous