Quorn-fileet salaattipedillä
Mausta quorn-fileet soija- ja chilikastikeella.
Ainekset
- 1 ps quorn-fileitä
- öljyä
- 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta
- 1 dl makeaa chilikastiketta
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- rucolaa, vuonankaalia tai muuta salaattia
- 1 avokado
- ½ rasiaa kirsikkatomaatteja tai pieniä luumutomaatteja
- 1 rasia mungopavunituja
- 2-3 kevätsipulia
- tuoreita yrttejä
kastike:
- 2 limetin tai 1 sitruunan mehu
- chilijauhetta tai hienonnettua tuoretta chiliä
- 3 rkl öljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Tee ensin salaatti ja sekoita kastike. Huuhdo ja kuivaa salaatit ja levitä ne tarjolle.
- Halkaise avokado ja poista siitä kivi sekä kuori. Viipaloi avokadonpuolikkaat. Huuhdo ja halkaise tomaatit. Huuhdo ja kuivaa idut. Huuhdo ja hienonna kevätsipulit ja yrtit.
- Levitä aineet salaattien päälle.
- Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja valuta kastike salaatin joukkoon.
- Sulata quorn-fileet.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää fileet pannuun.
- Paista fileet molemmilta puolilta kauniin värisiksi.
- Lisää soija- ja chilikastike ja kuumenna hyvin.
- Mausta fileet maun ja tarpeen mukaan suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta fileet pannusta pois ja leikkaa ne viipaleiksi. Nosta viipaleet muiden salaattiaineiden päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous