Raakasalaattikupit
Kokoa salaattikupit pikkusalaatin, romainsalaatin tai jäävuorisalaatin lehtiin.
Ainekset
- 1 porkkana
- 1 pieni keltainen paprika
- 1/2 kurkku
- 10 retiisiä
- 2 lehtisellerin vartta
- 1 dl kuorittuja maapähkinöitä
- 1 pikkusalaatti eli little gem
- noin 50 g mungpavunituja
Kevyt kastike
- 1 limetinmehu
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- hienonnettua korianteria
Valmistusohje
1. Pilko porkkana ja paprika ohuiksi tikuiksi. Kuutioi kurkku, viipaloi retiisit ja lehtisellerin varret. Rouhi maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Irrota salaatinlehdet varovasti rikkomatta niitä, pese ja anna kuivua. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
2. Sekoita salaattiainekset ja mausta kastikkeella. Tarjoa salaatinlehtipesistä.
Vinkki: Syötävät salaattikupit syntyvät myös rapeasta jäävuorisalaatista tai roomansalaatista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous