Reseptit

Rahka-marjakiisseli

Rahka-marjakiisseli on loistava välipala koko perheelle. Jos haluat tarjoiluun hieman juhlavampaa ilmettä, kerrosta rahka marjojen kanssa lasimaljoihin.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0.5 l maitoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 250 g maitorahkaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 0.5 l marjoja (mansikoita, mustikoita, vadelmia ja/tai herukoita)

koristeeksi:

  • marjoja

Valmistusohje

Raikas rahka-marjakiisseli on hyvä välipala.

Sekoita maito, sokeri ja perunajauhot pienessä pinnoitetussa kattilassa keskenään. Kuumenna koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee ja kiehahtaa. Sekoita rahka, vaniljasokeri ja marjat kiisselin joukkoon. Paloittele mansikat, jos käytät niitä.

Kaada seos tarjoilukulhoon tai annosastioihin. Koristele kokonaisilla marjoilla.

Vinkki: Voit myös annostella marjat ja kiisselin kerroksittain tarjolle.

X