Rahka-marjakiisseli
Rahka-marjakiisseli on loistava välipala koko perheelle. Jos haluat tarjoiluun hieman juhlavampaa ilmettä, kerrosta rahka marjojen kanssa lasimaljoihin.
Ainekset
- 0.5 l maitoa
- 1 dl sokeria
- 2 rkl perunajauhoja
- 250 g maitorahkaa
- 1 rkl vaniljasokeria
- 0.5 l marjoja (mansikoita, mustikoita, vadelmia ja/tai herukoita)
koristeeksi:
- marjoja
Valmistusohje
Raikas rahka-marjakiisseli on hyvä välipala.
Sekoita maito, sokeri ja perunajauhot pienessä pinnoitetussa kattilassa keskenään. Kuumenna koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee ja kiehahtaa. Sekoita rahka, vaniljasokeri ja marjat kiisselin joukkoon. Paloittele mansikat, jos käytät niitä.
Kaada seos tarjoilukulhoon tai annosastioihin. Koristele kokonaisilla marjoilla.
Vinkki: Voit myös annostella marjat ja kiisselin kerroksittain tarjolle.
Kommentit
Hei Hipsteria, suurkiitos aiheellisesta kysymyksestäsi.
Resepti on nyt korjattu ja tarkistettu. Ainesosaluettelosta puuttui maito kokonaan. Sitä tulee tähän reseptiin 0,5 dl.
Kommentit
Paljonkohan tuota maitoa laitetaan?
Hei Hipsteria, suurkiitos aiheellisesta kysymyksestäsi.
Resepti on nyt korjattu ja tarkistettu. Ainesosaluettelosta puuttui maito kokonaan. Sitä tulee tähän reseptiin 0,5 dl.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous