Reseptit

Raidallinen rahka-vadelmaherkku

Raidallinen rahka-vadelmaherkku kerrostetaan kauniisti lasiastioihin. Kaunis, mutta yksinkertainen jälkiruoka.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2.5 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
  • 250 g maitorahkaa
  • sokeria
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 rkl pellavansiemenrouhetta
  • noin 1 l vadelmia

Valmistusohje

Raidallinen rahka-vadelmaherkku on näyttävä jälkiruoka.

Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Mausta rahka maun mukaan sokerilla. Sekoita kaurahiutaleet sekä pellavansiemenrouhe rahkan joukkoon. Lisää vanilliinivaahto ja sekoita tasaiseksi.

Survo vadelmat. Annostele rahkaseos ja survotut vadelmat kerroksittain tarjolle.

X