Raikas sillikaviaari
Joulupöytäänkin sopiva täyteläinen sillikaviaari raikastetaan sitruunalla ja hapokkaalla omenalla. Tarjoa sillikaviaari makean saaristolaisleivän kera.
Ainekset
Raikas sillikaviaari:
- 4 kananmunaa
- 400 g matjessillifileitä
- 1-2 kirpeää omenaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 sipuli
- 1 nippu (50 g) tilliä
- 1 dl ranskankermaa
- 1 dl majoneesia
- 2 tl dijoninsinappia
- 1/2 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia), jäähdytä kylmässä vedessä ja hakkaa hienoksi.
2. Leikkaa sillifileet pieniksi paloiksi. Kuori ja kuutioi omenat. Puserra omenakuutioiden päälle sitruunamehua. Silppua sipuli ja hienonna tilli.
3. Yhdistä ranskankerma ja majoneesi, mausta kastike sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita kaikki sillikaviaarin ainekset keskenään. Anna kaviaarin tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous