Reseptit

Raikas sillisalaatti eli rosolli

1.7.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Rosolli on perinteinen sillisalaatti.

Ainekset

1 purkki (250 g) matjessillipaloja tai 2 matjessillifileetä
1 pieni punasipuli
2 kovaksi keitettyä munaa
2 keitettyä pientä perunaa
1 kirpeä omena
1 suolakurkku
2 dl ranskankermaa
korkillinen väkiviinaetikkaa
ripaus sokeria ja suolaa
1 tl sinappia
3 rkl tillisilppua

Valmistusohje

1. Valuta silli liemestään ja paloittele sillipalat kolmeen osaan. Silppua sipuli. Hienonna munat haarukalla. Kuutioi perunat, omena ja suolakurkku.

2. Sekoita etikka ranskankermaan ja vatkaa kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla, sinapilla ja tillisilpulla.

3. Sekoita ainekset keskenään ja anna sillisalaatin maustua kylmässä hetki ennen tarjoamista.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme