Mainos Reseptit

Rakkaudesta ruokaan: Pistaasi-suklaakakku

2.12.2015 Teksti: Rakkaudesta ruokaan Kuvat: Rakkaudesta ruokaan

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 kananmunaa
2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
3.5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½-1 dl pistaasipähkinöitä murskattuna
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
50 g valkosuklaata rouhittuna
150 g sulatettua voita

Tuorejuusto-muscovadosiirappikuorrute:

1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl muscovadosiirappia (tai oman maun mukaan)

Valmistusohje

PISTAASI-SUKLAAKAKKU:

Sekoita kuvat aineet keskenään kulhossa.Vatkaa kanamunat ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää kuivat aineet ja sulatettu voi,sekä suklaarouheet.Sekoita huolellisesti,mutta vältä vaivaamasta taikinaa liikaa.Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista sitä 175 asteisessa uunissa n.25 minuuttia.Kumoa tarjoiluvadille ja anna jäähtyä.

TUOREJUUSTO-MUSCOVADOSIIRAPPIKUORRUTE:

Sekoita tuorejuusto ja muscovadosiirappi hyvin yhteen.Kuorruta jäähtynyt kakku.
koristeeksi valkosuklaa-ja  tummasuklaarouhetta,sekä pistaasirouhetta

Rakkaudesta ruokaan -blogi osallistuu Dansukkerin ja Ruoka.fi:n Vuoden makein herkku -blogihaasteeseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *