Reseptit

Rakuunakanaa ja porkkanoita

29.4.2012 Teksti: Suvi Rüster

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tarjoa rakuunakanaa ja porkkanoita vihreän salaatin kanssa.

Ainekset

850 g maustamatonta broilerin rintaleikettä
4 tl kuivattua tai 4 rkl tuoretta hienonnettua rakuunaa
3 kpl porkkanaa
10 cm:n pala purjoa
2 rkl ketjap manis -soijakastiketta
1 tl roseepippuria
1 kpl paistopussi 30x55 cm

Valmistusohje

  1. Leikkaa broilerin rintaleikkeisiin lihapuolelle viillot. Kuori ja viipaloi porkkanat sekä pese ja viipaloi purjo. Sekoita rintaleikkeet, kasvikset, soijakastike ja rosee pippuri paistopussissa. Nosta uunivuokaan tai uunipellin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–35 minuuttia.
  2. Leikkaa rintaleikkeet sopivan kokoisiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet tarjoilulautaselle. Kaada päälle paistoliemi ja kasvikset. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia.

Julkaistu aiemmin

KG-lehti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme