Ranskalainen kanapata
Reilusti juureksia sisältävä kanapata on syysruokaa parhaimmillaan.
Ainekset
- 600-700 g broilerinpaloja
- 1 sipuli
- 1-3 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 150 g juuriselleriä
- 1 palsternakka
- 150 g lanttua
- 4-6 perunaa
- 8 dl kanalientä
- 1 rkl pullomargariinia
- ¼ -½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 laakerinlehteä
- 2 rkl persiljaa koristeeksi
- 1 dl kevytranskankermaa (rasvaa 18 prosenttia)
- 2-4 tl dijoninsinappia
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko sipulit, juurekset ja perunat ja lisää kaikki kuumaan kanaliemeen.
2. Paista broileripalat kauttaaltaan rasvassa pannulla, lisää liemeen, lisää myös mausteet ja kypsennä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
3. Koristele persiljalla ja tarjoa sinapilla maustetun ranskankerman kanssa.
1600 kJ (380 kcal) 1 annos
Kommentit
Nestettä oli liikaa. Mikä ruoka oli kuvassa? Mitä punainen aines kuvassa on?
Kommentit
Nestettä oli liikaa. Mikä ruoka oli kuvassa? Mitä punainen aines kuvassa on?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous