Raparperi-pekoni-mozzarellasalaatti
Raparperi-pekoni-mozzarellasalaatti on ihana sekoitus makeaa ja suolaista. Raparperin hapokkuus toimii täydellisesti mozzarellan kaverina.
Ainekset
Raparperi
- 200 g raparperia
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Salaattiin
- 1 pkt pekonia
- 2 palloa bufala mozzarellaa
- 100 g babypinaattia
Valmistusohje
Raparperi-pekoni-mozzarellasalaatti tehdään helposti näin:
1. Huuhtele ja kuivaa raparperit. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa raparperien joukkoon oliiviöljy, limetin mehu, sokeri, suola ja mustapippuri. Jätä tekeytymään.
2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla. Valuta viipaleet talouspaperin päällä ja rouhi pekonit pieneksi rouheeksi.
3. Valuta mozzarella pallot lävikössä.
4. Tarkista raparperin maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
5. Levitä babypinaatit salaattivadille ja lisää päälle raparperit liemineen. Revi mozzarellapallot haarukkapaloiksi ja lisää salaattiin. Ripottele lopuksi pinnalle pekonirouhe ja tarjoile.
Katso myös: Raparperi-kinkkusalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Maisemakahvilan raparperipiirakka on kesän hittileivonnainen – oletko jo maistanut tätä herkkua?
Kommentit
Miten paljon sokeria tuohon tulee? Ohjeessa mainitaan sokeri, mutta ei aineksissa.
Kommentit
Miten paljon sokeria tuohon tulee? Ohjeessa mainitaan sokeri, mutta ei aineksissa.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous