
Raparperi-kookoscrumble
Ainekset
- 1 l raparperia paloiteltuna
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 tl kardemummaa
Muruseos
- 100 g voita
- 2 dl kookoshiutaleita
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria
Tarjoiluun:
- kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Sekoita raparperipalojen joukkoon sokerit ja kardemum- ma. Jätä maustumaan hetkeksi.
2. Nypi pehmeän voin joukkoon muruseoksen ainekset.
3. Kääntele puolet seoksesta raparperien joukkoon ja kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle loput muruseoksesta ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
4. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous