Raparperi-kookoscrumble
Täytelläinen kookos ja hapokkaan raikas raparperi kohtaavat tässä paistoksessa. Jäätelö viimeistelee makunautinnon.
Ainekset
- 1 l raparperia paloiteltuna
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 tl kardemummaa
Muruseos
- 100 g voita
- 2 dl kookoshiutaleita
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria
Tarjoiluun:
- kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Sekoita raparperipalojen joukkoon sokerit ja kardemum- ma. Jätä maustumaan hetkeksi.
2. Nypi pehmeän voin joukkoon muruseoksen ainekset.
3. Kääntele puolet seoksesta raparperien joukkoon ja kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle loput muruseoksesta ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
4. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Kommentit
KIITOS IHANISTA RAPAREPRI ohjeista.Meillä on VALTAVA puska raparperiä,siksi olikin kivaa,että sain uusia ohjeita ”rapsin” valmistukseen. Teen meille pikaista raparperijuomaa niin,että pilkon muutaman raparperi varren ämpäriin (8 litraa) lisään makeutusliuosta sopivasti (miehellä diabetes) ja kaadan kiehuvaa vettä niin että mehustuvat ensin.Lopuksi lisään kylmää vettä.Tämä vie janon,koska ei ole liian makeaa.On erittäin nopea valmistaa…
Kommentit
KIITOS IHANISTA RAPAREPRI ohjeista.Meillä on VALTAVA puska raparperiä,siksi olikin kivaa,että sain uusia ohjeita ”rapsin” valmistukseen. Teen meille pikaista raparperijuomaa niin,että pilkon muutaman raparperi varren ämpäriin (8 litraa) lisään makeutusliuosta sopivasti (miehellä diabetes) ja kaadan kiehuvaa vettä niin että mehustuvat ensin.Lopuksi lisään kylmää vettä.Tämä vie janon,koska ei ole liian makeaa.On erittäin nopea valmistaa…
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous